Zien: Sera zingt haar single 'She Kissed Me First' live bij Humberto

Zien: Sera zingt haar single 'She Kissed Me First' live bij Humberto

Maandag 30 mei 2022 om 09:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sera</em> zingt haar single 'She Kissed Me First' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Sera de Bruin was zondagavond te gast bij Humberto om te vertellen over haar bijzondere carrière, die een enorme vlucht nam nadat ze een filmpje op TikTok plaatste. Het leidde zelfs tot een privéconcert voor Cristiano Ronaldo en zijn meest intieme vrienden en familie. Uiteraard bracht ze ook haar single 'She Kissed Me First' ten gehore. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Sera zingt haar single 'She Kissed Me First' live bij Humberto

Zangeres Sera de Bruin was zondagavond te gast bij Humberto om te vertellen over haar bijzondere carrière, die een enorme vlucht nam nadat ze een filmpje op TikTok plaatste. Het leidde zelfs tot een privéconcert voor Cristiano Ronaldo en zijn meest intieme vrienden en familie. Uiteraard bracht ze ook haar single 'She Kissed Me First' ten gehore.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's