Khalid & Sophie over de chaos bij Champions League-finale: 'Traangas ingezet'

Khalid & Sophie over de chaos bij Champions League-finale: 'Traangas ingezet'

Maandag 30 mei 2022 om 19:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> over de chaos bij <em>Champions League-finale</em>: 'Traangas ingezet' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bij de finale van de Champions League in Parijs van afgelopen zaterdag was het een enorme chaos. Suse van Kleef vertelt in Khalid & Sophie: 'Er was grote drukte rondom dat stadion. Er ontstonden opstoppingen. En toen heeft de Franse politie dus besloten in te grijpen met traangas en pepperspray.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie over de chaos bij Champions League-finale: 'Traangas ingezet'

Bij de finale van de Champions League in Parijs van afgelopen zaterdag was het een enorme chaos. Suse van Kleef vertelt in Khalid & Sophie: 'Er was grote drukte rondom dat stadion. Er ontstonden opstoppingen. En toen heeft de Franse politie dus besloten in te grijpen met traangas en pepperspray.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's