Zien: Mariëlle Tweebeeke in Op1 over exclusief interview met Volodymyr Zelensky

Zien: Mariëlle Tweebeeke in Op1 over exclusief interview met Volodymyr Zelensky

Maandag 30 mei 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op een geheime locatie in Kiev sprak Mariëlle Tweebeeke voor Nieuwsuur met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. De presentatrice vertelt bij Op1 over deze bijzondere ervaring.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mariëlle Tweebeeke</em> in <em>Op1</em> over exclusief interview met <em>Volodymyr Zelensky</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op een geheime locatie in Kiev sprak Mariëlle Tweebeeke voor Nieuwsuur met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. De presentatrice vertelt bij Op1 over deze bijzondere ervaring. Tekst gaat verder onder de video. Exclusief interview"Ik vond dit wel echt één van de meest bijzondere dingen die ik ooit heb gedaan. Deze man is voor iedereen een bekendheid geworden in een verschrikkelijke oorlog, opeens word je gebeld of je hem kan interviewen", aldus presentatrice Mariëlle Tweebeeke. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Mariëlle Tweebeeke in Op1 over exclusief interview met Volodymyr Zelensky

Exclusief interview
"Ik vond dit wel echt één van de meest bijzondere dingen die ik ooit heb gedaan. Deze man is voor iedereen een bekendheid geworden in een verschrikkelijke oorlog, opeens word je gebeld of je hem kan interviewen", aldus presentatrice Mariëlle Tweebeeke.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's