Johan Derksen pakt Schiphol-baas Dick Benshop aan: "In alle opzichten gefaald!"

Johan Derksen pakt Schiphol-baas Dick Benshop aan: "In alle opzichten gefaald!"

Dinsdag 31 mei 2022 om 08:21

Johan Derksen verwoordde maandagavond opnieuw het gevoel van veel Nederlanders toen het over Dick Benschop, de hoogste baas van Schiphol, ging. Die zat zondag bij Buitenhof, waar hij stevig werd ondervraagd door Pieter Jan Hagens. Volgens Derksen heeft Benschop "in alle opzichten gefaald".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> pakt Schiphol-baas <em>Dick Benshop</em> aan: &quot;In alle opzichten gefaald!&quot; Johan Derksen verwoordde maandagavond opnieuw het gevoel van veel Nederlanders toen het over Dick Benschop, de hoogste baas van Schiphol, ging. Die zat zondag bij Buitenhof, waar hij stevig werd ondervraagd door Pieter Jan Hagens. Volgens Derksen heeft Benschop "in alle opzichten gefaald". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. ArrogantDe analist was ook niet erg content met de arrogante uitstraling van Benschop, die bleef herhalen dat de problemen op Schiphol niet door hem zijn veroorzaakt. Enigszins sarcastisch beziet Derksen ook de zogenaamde 'oplossingen' die Benschop heeft bedacht: "Ik gooi er gewoon wat vluchten uit. Ja, zo kan ik Schiphol ook wel leiden!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Arrogant
De analist was ook niet erg content met de arrogante uitstraling van Benschop, die bleef herhalen dat de problemen op Schiphol niet door hem zijn veroorzaakt. Enigszins sarcastisch beziet Derksen ook de zogenaamde 'oplossingen' die Benschop heeft bedacht: "Ik gooi er gewoon wat vluchten uit. Ja, zo kan ik Schiphol ook wel leiden!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's