Roosen & Borst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Roosen & Borst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Roosen & Borst

Roosen & Borst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In navolging van de programma's In De Leeuwenhoek en Thuis op Zuid maken Adelheid Roosen en Hugo Borst met Roosen & Borst opnieuw een programma over dementie. Dit keer gaat het vooral over afscheid nemen. Vier dinsdagen op NPO 2. Artsen zonder GrenzenIn de eerste aflevering van Roosen & Borst heeft Adelheid een ontmoeting met Joris (52), die voor Artsen zonder Grenzen en het Rode Kruis werkte, maar moest stoppen toen hij op zijn 44ste de diagnose alzheimer kreeg. Hij wil graag trouwen met zijn vriendin Sandra, maar die woont en werkt in Genève. UitstappenOok Mine en Joost zien hun toekomst in duigen vallen nu Mine alzheimer heeft. Mine wil niet naar een verpleeghuis en samen zoeken ze uit hoe zij er op tijd uit kan stappen. Maar wat is op tijd? Hugo wil vastleggen dat hij er uitstapt voordat hij afhankelijk wordt van zorg, maar twijfelt als hij ziet hoe gelukkig mevrouw Bot is als Adelheid haar verrast met haar zoons Richard en Robert Bot. Bekijk ook De Vooravond gemist? Hugo Borst constateert Alzheimer bij Adelheid Roosen Bekijk deze video » Koffietijd: Adelheid Roosen over de film 'Doula's van de Stad' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In navolging van de programma's In De Leeuwenhoek en Thuis op Zuid maken Adelheid Roosen en Hugo Borst met Roosen & Borst opnieuw een programma over dementie. Dit keer gaat het vooral over afscheid nemen. Vier dinsdagen op NPO 2.

Artsen zonder Grenzen
In de eerste aflevering van Roosen & Borst heeft Adelheid een ontmoeting met Joris (52), die voor Artsen zonder Grenzen en het Rode Kruis werkte, maar moest stoppen toen hij op zijn 44ste de diagnose alzheimer kreeg. Hij wil graag trouwen met zijn vriendin Sandra, maar die woont en werkt in Genève.

Uitstappen
Ook Mine en Joost zien hun toekomst in duigen vallen nu Mine alzheimer heeft. Mine wil niet naar een verpleeghuis en samen zoeken ze uit hoe zij er op tijd uit kan stappen. Maar wat is op tijd? Hugo wil vastleggen dat hij er uitstapt voordat hij afhankelijk wordt van zorg, maar twijfelt als hij ziet hoe gelukkig mevrouw Bot is als Adelheid haar verrast met haar zoons Richard en Robert Bot.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roosen & Borst aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV