Zien: Domien Verschuuren maakte Efteling-radio met een babyfoon

Zien: Domien Verschuuren maakte Efteling-radio met een babyfoon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Domien Verschuuren</em> maakte Efteling-radio met een <em>babyfoon</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Domien Verschuuren is inmiddels al flink wat jaren te horen op de nationale radio - eerst bij 3FM, tegenwoordig bij Qmusic. Hij zit bij BEAU aan tafel om te vertellen hoe zijn carrière begon met dank aan een cd van de Efteling, het pretpark waar hij als Tilburger vaak kwam. Als jong jochie maakte Verschuuren al radio via de babyfoon voor zijn enige luisteraar (zijn moeder) met behulp van de Efteling-cd, want dat was de enige muziek waar hij overheen kon praten. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Domien Verschuuren maakte Efteling-radio met een babyfoon

Domien Verschuuren is inmiddels al flink wat jaren te horen op de nationale radio - eerst bij 3FM, tegenwoordig bij Qmusic. Hij zit bij BEAU aan tafel om te vertellen hoe zijn carrière begon met dank aan een cd van de Efteling, het pretpark waar hij als Tilburger vaak kwam. Als jong jochie maakte Verschuuren al radio via de babyfoon voor zijn enige luisteraar (zijn moeder) met behulp van de Efteling-cd, want dat was de enige muziek waar hij overheen kon praten.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV