René van der Gijp in VI over Rotterdamse stripclub tussen trainingen door: "Al toen ik 18 was"

René van der Gijp in VI over Rotterdamse stripclub tussen trainingen door: "Al toen ik 18 was"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp had naast voetballen ook nog andere passies. Zo ging hij tussen de trainingen door naar Rotterdamse stripclubs.

<em>René van der Gijp</em> in <em>VI</em> over <em>Rotterdamse stripclub</em> tussen trainingen door: &quot;Al toen ik 18 was&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp had naast voetballen ook nog andere passies. Zo ging hij tussen de trainingen door naar Rotterdamse stripclubs. TrainingenRené en Johan leggen even uit hoe dat er precies aan toegaat: "Het is een hele keurige tent, maar de dames lopen alleen allemaal in een slipje." René maakt het helemaal bont, hij ging tussen de trainingen door even zijn ogen laten bevredigen voordat hij weert terug met het spelletje begon: "Ik ging daar al naartoe toen ik 18 was", geeft hij toe. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trainingen
René en Johan leggen even uit hoe dat er precies aan toegaat: "Het is een hele keurige tent, maar de dames lopen alleen allemaal in een slipje." René maakt het helemaal bont, hij ging tussen de trainingen door even zijn ogen laten bevredigen voordat hij weert terug met het spelletje begon: "Ik ging daar al naartoe toen ik 18 was", geeft hij toe.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's