Op1: Russen hebben de helft van Severodonetsk in handen: "Geen elektriciteit en water"

Op1: Russen hebben de helft van Severodonetsk in handen: "Geen elektriciteit en water"

Woensdag 1 juni 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Inmiddels hebben de Russen de helft van de stad Severodonetsk in handen. Vrijwel alle essentiële infrastructuur is vernietigd, laat NOS weten. Het gaat om elektriciteit en toegang tot drinkwater. Volgens de Oekraïense president Zelensky is bovendien twee derde van de woningen in Severodonetsk met de grond gelijk gemaakt. Hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk zegt dinsdag bij Op1: "Ik verwacht op korte termijn geen vredesakkoord. Maar waarschijnlijk komt er eerst een staakt-het-vuren."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Russen hebben de helft van <em>Severodonetsk</em> in handen: &quot;Geen elektriciteit en water&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Inmiddels hebben de Russen de helft van de stad Severodonetsk in handen. Vrijwel alle essentiële infrastructuur is vernietigd, laat NOS weten. Het gaat om elektriciteit en toegang tot drinkwater. Volgens de Oekraïense president Zelensky is bovendien twee derde van de woningen in Severodonetsk met de grond gelijk gemaakt. Hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk zegt dinsdag bij Op1: "Ik verwacht op korte termijn geen vredesakkoord. Maar waarschijnlijk komt er eerst een staakt-het-vuren." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1: Russen hebben de helft van Severodonetsk in handen: "Geen elektriciteit en water"

Actuele video's

Meer actuele video's