Geert Wilders haalt uit naar Dick Benschop: "Het is één grote puinhoop!"

Geert Wilders haalt uit naar Dick Benschop: "Het is één grote puinhoop!"

Woensdag 1 juni 2022 om 08:58

Dick Benschop, de CEO van Schiphol, bracht dinsdag een bezoek aan de Tweede Kamer voor een debat over de problemen op 'zijn' luchthaven. Hij kon op een warm welkom rekenen; zo haalde Geert Wilders op z'n Wilders weer ongenadig hard uit naar de topman uit het bedrijfsleven: "Het is één grote puinhoop!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Geert Wilders</em> haalt uit naar <em>Dick Benschop</em>: &quot;Het is één grote puinhoop!&quot; Dick Benschop, de CEO van Schiphol, bracht dinsdag een bezoek aan de Tweede Kamer voor een debat over de problemen op 'zijn' luchthaven. Hij kon op een warm welkom rekenen; zo haalde Geert Wilders op z'n Wilders weer ongenadig hard uit naar de topman uit het bedrijfsleven: "Het is één grote puinhoop!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Messen geslepenOok van Jaïr Ferwerda krijgt Benschop een nogal cynisch welkom, nadat hij door de beveiliging van de Tweede Kamer is gelopen: "Dat ging een stuk sneller dan op Schiphol!" Ferwerda is benieuwd wat de CEO verwacht van het debat, want "de messen zijn geslepen". Benschop geeft aan dat hij het zelf ook ontzettend vervelend vindt wat er nu gebeurt op Schiphol en dat het zelfs zijn nachtrust aantast. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Geert Wilders haalt uit naar Dick Benschop: "Het is één grote puinhoop!"

Messen geslepen
Ook van Jaïr Ferwerda krijgt Benschop een nogal cynisch welkom, nadat hij door de beveiliging van de Tweede Kamer is gelopen: "Dat ging een stuk sneller dan op Schiphol!" Ferwerda is benieuwd wat de CEO verwacht van het debat, want "de messen zijn geslepen". Benschop geeft aan dat hij het zelf ook ontzettend vervelend vindt wat er nu gebeurt op Schiphol en dat het zelfs zijn nachtrust aantast.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's