Zien: Het Perfecte Plaatje-model moet uit de kleren voor kandidaat Tim den Besten

Zien: Het Perfecte Plaatje-model moet uit de kleren voor kandidaat Tim den Besten

Woensdag 1 juni 2022 om 13:27

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland.

In het nieuwe, speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje reist een gezelschap BN'ers af naar Argentinië. Tijdens een sieradenshoot vraagt Tim den Besten zijn model zijn broek uit te doen. Vanavond zie je om 20.30 uur op RTL 4 de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Je kunt nu al de eerste twee afleveringen kijken op Videoland. Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje met Tims fotoshoot hieronder.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Zien: <em>Het Perfecte Plaatje</em>-model moet uit de kleren voor kandidaat <em>Tim den Besten</em> Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland. In het nieuwe, speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje reist een gezelschap BN'ers af naar Argentinië. Tijdens een sieradenshoot vraagt Tim den Besten zijn model zijn broek uit te doen. Vanavond zie je om 20.30 uur op RTL 4 de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Je kunt nu al de eerste twee afleveringen kijken op Videoland. Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje met Tims fotoshoot hieronder. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Trailer: speciaal seizoen Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië vanaf 1 juni te zien Bekijk deze video » Zien: Het Perfecte Plaatje in Argentinië vanaf nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
TV :
Zien: Het Perfecte Plaatje-model moet uit de kleren voor kandidaat Tim den Besten

Actuele video's

Meer actuele video's