Zien: Het Perfecte Plaatje in Argentinië vanaf nu te zien op Videoland

Zien: Het Perfecte Plaatje in Argentinië vanaf nu te zien op Videoland

Woensdag 1 juni 2022 om 11:24

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland.

Televisiepresentator Maurice Lede doet mee aan de speciale editie van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Zijn partner in deze fotoopdracht is presentator Tim den Besten. Tim vraagt aan Maurice of hij als een hond op de foto wil poseren en dat doet hij dan ook gewoon. Heel de stad kan hun enthousiasme horen over de geschoten foto. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje in Argentinie hieronder.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Zien: <em>Het Perfecte Plaatje</em> in Argentinië vanaf nu te zien op Videoland Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland. Televisiepresentator Maurice Lede doet mee aan de speciale editie van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Zijn partner in deze fotoopdracht is presentator Tim den Besten. Tim vraagt aan Maurice of hij als een hond op de foto wil poseren en dat doet hij dan ook gewoon. Heel de stad kan hun enthousiasme horen over de geschoten foto. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje in Argentinie hieronder. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Trailer: speciaal seizoen Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië vanaf 1 juni te zien Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's