Reactie op pislinke Soundos inzake 'zwangerschapsdiscriminatie' (Shownieuws)

Reactie op pislinke Soundos inzake 'zwangerschapsdiscriminatie' (Shownieuws)

Reactie op pislinke Soundos inzake 'zwangerschapsdiscriminatie' (<em>Shownieuws</em>) De zwangere Soundos is ziedend omdat ze volgens haar te maken heeft met 'zwangerschapsdiscriminatie'. Ze zou zijn afgewezen voor een casting voor een rol voor Levitate Film omdat ze zwanger is. In een interview geeft Alain de Levita van het bedrijf aan dat er een castingbureau tussen zat dat wellicht verkeerde signalen heeft gegeven, en dat Soundos om andere redenen niet was geselecteerd. Hij zou naar eigen zeggen een zwangere vrouw best leuk gevonden hebben, ondanks eventuele risico's in de productie waarin veel gevoetbald wordt. Bekijk het interview in Shownieuws hieronder. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zwangerschapsdiscriminatie wordt werkelijkheid voor Soundos El Ahmadi: "Heel verdrietig" (video) Bekijk deze video » Zien: Soundos El Ahmadi woest vanwege afwijzing filmrol Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 2 juni 2022 om 13:26

De zwangere Soundos is ziedend omdat ze volgens haar te maken heeft met 'zwangerschapsdiscriminatie'. Ze zou zijn afgewezen voor een casting voor een rol voor Levitate Film omdat ze zwanger is. In een interview geeft Alain de Levita van het bedrijf aan dat er een castingbureau tussen zat dat wellicht verkeerde signalen heeft gegeven, en dat Soundos om andere redenen niet was geselecteerd. Hij zou naar eigen zeggen een zwangere vrouw best leuk gevonden hebben, ondanks eventuele risico's in de productie waarin veel gevoetbald wordt.

Bekijk het interview in Shownieuws hieronder.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's