Zien: Tim den Besten ziet wilde trio met Maurice Lede (Het Perfecte Plaatje)

Zien: Tim den Besten ziet wilde trio met Maurice Lede (Het Perfecte Plaatje)

Het Perfecte Plaatje is dit seizoen in Argentinië, waar Babette van Veen gedwongen wordt door Reneé Soutendijk als zwerver op straat te liggen in de achterbuurten van Buenos Aires. Daarnaast zien we de chaotische Tim den Besten die wil dat Maurice Lede zich gedraagt tegen een lokaal stel alsof hij een trio met de twee gaat hebben en hen "alle hoeken van de kamer gaat laten zien".

Bekijk de video van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Zien: Tim den Besten ziet wilde trio met Maurice Lede (<em>Het Perfecte Plaatje</em>) Het Perfecte Plaatje is dit seizoen in Argentinië, waar Babette van Veen gedwongen wordt door Reneé Soutendijk als zwerver op straat te liggen in de achterbuurten van Buenos Aires. Daarnaast zien we de chaotische Tim den Besten die wil dat Maurice Lede zich gedraagt tegen een lokaal stel alsof hij een trio met de twee gaat hebben en hen "alle hoeken van de kamer gaat laten zien". Bekijk de video van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Zien: Het Perfecte Plaatje-model moet uit de kleren voor kandidaat Tim den Besten Bekijk deze video » Speciaal én moeilijk seizoen Het Perfecte Plaatje: "Cadeautje voor de kijker" (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: wie valt af in eerste aflevering? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Tim den Besten ziet wilde trio met Maurice Lede (Het Perfecte Plaatje)

Het Perfecte Plaatje is te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV