Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: wie valt af in eerste aflevering?

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: wie valt af in eerste aflevering?

Woensdagavond kon je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Verschillende BN’ers gaan de strijd met elkaar aan op het gebied van fotografie. In de eerste aflevering haalt Tim den Besten de laagste score, en normaal zou dit betekenen dat hij de fotowedstrijd moet verlaten. Maar volgens presentator Tijl Beckand is dit een feel good-show en hoeft deze eerste uitzending niemand naar huis…

Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>: wie valt af in eerste aflevering? Woensdagavond kon je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Verschillende BN’ers gaan de strijd met elkaar aan op het gebied van fotografie. In de eerste aflevering haalt Tim den Besten de laagste score, en normaal zou dit betekenen dat hij de fotowedstrijd moet verlaten. Maar volgens presentator Tijl Beckand is dit een feel good-show en hoeft deze eerste uitzending niemand naar huis… Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Zien: Het Perfecte Plaatje in Argentinië vanaf nu te zien op Videoland Bekijk deze video » Speciaal én moeilijk seizoen Het Perfecte Plaatje: "Cadeautje voor de kijker" (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: wie valt af in eerste aflevering?

Actuele video's

Meer actuele video's