Beau van Erven Dorens deelt mening Nic Vrieselaar: "Nooit meer lachend op de foto met Poetin"

Beau van Erven Dorens deelt mening Nic Vrieselaar: "Nooit meer lachend op de foto met Poetin"

Donderdag 2 juni 2022 om 09:36

Econoom Nic Vrieselaar schoof woensdag aan bij BEAU om te vertellen over de stijgende prijzen in ons land. Daarbij komt natuurlijk ook de energierekening aan bod, die eigenlijk al sinds vorig jaar stijgt. Dat is voorlopig nog niet voorbij - en dat heeft alles te maken met de oorlog in Oekraïne. Beau van Erven Dorens is het eens met Vrieselaar: we gaan nooit meer lachend op de foto met Vladimir Poetin.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> deelt mening <em>Nic Vrieselaar</em>: &quot;Nooit meer lachend op de foto met Poetin&quot; Econoom Nic Vrieselaar schoof woensdag aan bij BEAU om te vertellen over de stijgende prijzen in ons land. Daarbij komt natuurlijk ook de energierekening aan bod, die eigenlijk al sinds vorig jaar stijgt. Dat is voorlopig nog niet voorbij - en dat heeft alles te maken met de oorlog in Oekraïne. Beau van Erven Dorens is het eens met Vrieselaar: we gaan nooit meer lachend op de foto met Vladimir Poetin. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. HoofdoorzaakVrieselaar schetst hoe de oorlog tussen Rusland en Oekraïne de hoofdoorzaak is van de problemen met de energierekening. Budgetcoach Renée Lamboo vraagt zich af of dit geen tijdelijk probleem is, maar Vrieselaar verwacht niet dat de oorlog volgend jaar voorbij is, Poetin de gaskraan weer vol open draait en we weer lachend op de foto staan met de Russische leider. Deze mening deelt Van Erven Dorens. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau van Erven Dorens deelt mening Nic Vrieselaar: "Nooit meer lachend op de foto met Poetin"

Hoofdoorzaak
Vrieselaar schetst hoe de oorlog tussen Rusland en Oekraïne de hoofdoorzaak is van de problemen met de energierekening. Budgetcoach Renée Lamboo vraagt zich af of dit geen tijdelijk probleem is, maar Vrieselaar verwacht niet dat de oorlog volgend jaar voorbij is, Poetin de gaskraan weer vol open draait en we weer lachend op de foto staan met de Russische leider. Deze mening deelt Van Erven Dorens.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's