Budgetcoach Renée Lamboo geeft tips in BEAU: "Dit bespaart 20% op je gasverbruik"

Budgetcoach Renée Lamboo geeft tips in BEAU: "Dit bespaart 20% op je gasverbruik"

Donderdag 2 juni 2022 om 09:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Budgetcoach <em>Renée Lamboo</em> geeft tips in <em>BEAU</em>: &quot;Dit bespaart 20% op je gasverbruik&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Veel Nederlanders zitten met de handen in het haar nu de rekeningen blijven stijgen. Vooral de energierekening bezorgt veel mensen kopzorgen. Budgetcoach Renée Lamboo geeft bij BEAU een tip om twintig procent van je gasverbruik te besparen: door de waterverwarming van de CV-ketel in te stellen op vijftig à zestig graden, in plaats van tachtig of negentig. Dat is volgens haar "iets van vroeger". Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Budgetcoach Renée Lamboo geeft tips in BEAU: "Dit bespaart 20% op je gasverbruik"

Veel Nederlanders zitten met de handen in het haar nu de rekeningen blijven stijgen. Vooral de energierekening bezorgt veel mensen kopzorgen. Budgetcoach Renée Lamboo geeft bij BEAU een tip om twintig procent van je gasverbruik te besparen: door de waterverwarming van de CV-ketel in te stellen op vijftig à zestig graden, in plaats van tachtig of negentig. Dat is volgens haar "iets van vroeger".

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's