Beau gemist? Zieke Hans Kazàn dacht dat het einde naderde

Beau gemist? Zieke Hans Kazàn dacht dat het einde naderde

Donderdag 2 juni 2022 om 10:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Hans Kazàn is heel erg ziek geweest, zo vertelt hij bij Beau. Zijn hevige misselijkheid ging maar niet weg, waardoor hij steeds meer verzwakte. Na lange tijd werd de oorzaak pas gevonden en knapte hij langzaamaan op. Maar toen hij zo ziek was, vreesde de goochelaar voor zijn leven. “Ik was wel bang van: dit was het dan, tot ziens.”

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Zieke Hans Kazàn dacht dat het einde naderde Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Hans Kazàn is heel erg ziek geweest, zo vertelt hij bij Beau. Zijn hevige misselijkheid ging maar niet weg, waardoor hij steeds meer verzwakte. Na lange tijd werd de oorzaak pas gevonden en knapte hij langzaamaan op. Maar toen hij zo ziek was, vreesde de goochelaar voor zijn leven. “Ik was wel bang van: dit was het dan, tot ziens.” Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Zieke Hans Kazàn dacht dat het einde naderde

Actuele video's

Meer actuele video's