Staatssecretaris Maarten Ooijen in Op1: 'Geen opvang voor daklozen, maar een huis'

Staatssecretaris Maarten Ooijen in Op1: 'Geen opvang voor daklozen, maar een huis'

Donderdag 2 juni 2022 om 23:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Staatssecretaris Maarten Ooijen in <em>Op1</em>: 'Geen opvang voor daklozen, maar een huis' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als het aan staatssecretaris Maarten van Ooijen ligt hoeven daklozen binnenkort niet meer naar de opvang, maar krijgen ze een huis. Hoe is dit te realiseren met de huidige krapte op de woningmarkt? Van Ooijen is te gast in Op1 en zegt: 'Het verschil is dat wij geen plan hebben voor nu, maar eigenlijk tot 2035. We willen zien dat het elk jaar afneemt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Staatssecretaris Maarten Ooijen in Op1: 'Geen opvang voor daklozen, maar een huis'

Als het aan staatssecretaris Maarten van Ooijen ligt hoeven daklozen binnenkort niet meer naar de opvang, maar krijgen ze een huis. Hoe is dit te realiseren met de huidige krapte op de woningmarkt? Van Ooijen is te gast in Op1 en zegt: 'Het verschil is dat wij geen plan hebben voor nu, maar eigenlijk tot 2035. We willen zien dat het elk jaar afneemt.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's