Hélène Hendriks walgt van woke: "We slaan hartstikke door" (Vandaag Inside)

Hélène Hendriks walgt van woke: "We slaan hartstikke door" (Vandaag Inside)

Vrijdag 3 juni 2022 om 08:33

In Vandaag Inside wordt gesproken over de woke- en cancelcultuur, die bij allen aan tafel een soort gevoel van onbehagen oproept. Ook Hélène Hendriks geeft toe dat ze het lastig vindt: "Tolerantie is belangrijk, maar we slaan hartstikke door." Daarmee kan ook zij worden toegevoegd aan de lange lijst met mensen die diep van binnen walgen van woke.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hélène Hendriks</em> walgt van woke: &quot;We slaan hartstikke door&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside wordt gesproken over de woke- en cancelcultuur, die bij allen aan tafel een soort gevoel van onbehagen oproept. Ook Hélène Hendriks geeft toe dat ze het lastig vindt: "Tolerantie is belangrijk, maar we slaan hartstikke door." Daarmee kan ook zij worden toegevoegd aan de lange lijst met mensen die diep van binnen walgen van woke. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Witte heteroseksuele manWilfred Genee vindt het lastig om er wat van te zeggen, want als "witte heteroseksuele man" is hij sowieso verdacht en zal het (in de ogen van de woke-gemeenschap) niet kloppen wat je zegt. Volgens Genee is het bijna onmogelijk om tegenwoordig nog het gesprek aan te gaan. Hendriks vindt dat niet iedereen zich slachtoffer moet voelen of in een hokje geplaatst moet worden: "Overal zijn hokjes voor gemaakt, overal kun je je slachtoffer door voelen!" Johan Derksen is duidelijk: "Ik ben in een positie om er schijt aan te hebben." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Witte heteroseksuele man
Wilfred Genee vindt het lastig om er wat van te zeggen, want als "witte heteroseksuele man" is hij sowieso verdacht en zal het (in de ogen van de woke-gemeenschap) niet kloppen wat je zegt. Volgens Genee is het bijna onmogelijk om tegenwoordig nog het gesprek aan te gaan. Hendriks vindt dat niet iedereen zich slachtoffer moet voelen of in een hokje geplaatst moet worden: "Overal zijn hokjes voor gemaakt, overal kun je je slachtoffer door voelen!" Johan Derksen is duidelijk: "Ik ben in een positie om er schijt aan te hebben."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's