BEAU: aanval Gideon van Meijeren op Jaap van Dissel raakt Ernst Kuipers

BEAU: aanval Gideon van Meijeren op Jaap van Dissel raakt Ernst Kuipers

Vrijdag 3 juni 2022 om 09:19

Onlangs haalde Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren weer eens flink uit naar RIVM-baas Jaap van Dissel. Het kwam FVD opnieuw op een storm van kritiek te staan en het zorgde wederom voor discussie over wat je als Kamerlid wel en niet mag zeggen. Ook Ernst Kuipers was geraakt door de frontale aanval op Van Dissel.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em>: aanval Gideon van Meijeren op <em>Jaap van Dissel</em> raakt Ernst Kuipers Onlangs haalde Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren weer eens flink uit naar RIVM-baas Jaap van Dissel. Het kwam FVD opnieuw op een storm van kritiek te staan en het zorgde wederom voor discussie over wat je als Kamerlid wel en niet mag zeggen. Ook Ernst Kuipers was geraakt door de frontale aanval op Van Dissel. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. CorruptIn een betoog in de Tweede Kamer noemde Van Meijeren Van Dissel corrupt en niet onafhankelijk, wat meteen tot verontwaardigde reacties leidde. Ook Joost Vullings bespeurt in BEAU een verandering van toon ten opzichte van het begin van de coronacrisis: "Van Dissel wordt nu bijna als een minister aangesproken." Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: aanval Gideon van Meijeren op Jaap van Dissel raakt Ernst Kuipers

Corrupt
In een betoog in de Tweede Kamer noemde Van Meijeren Van Dissel corrupt en niet onafhankelijk, wat meteen tot verontwaardigde reacties leidde. Ook Joost Vullings bespeurt in BEAU een verandering van toon ten opzichte van het begin van de coronacrisis: "Van Dissel wordt nu bijna als een minister aangesproken."

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's