René van der Gijp in Vandaag Inside: "Minister Dilan Yesilgoz is fan van ons programma"

René van der Gijp in Vandaag Inside: "Minister Dilan Yesilgoz is fan van ons programma"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Minister Dilan Yesilgoz is fan van ons programma&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee onthult in Vandaag Inside dat Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgoz fan is van het programma. "Ik vond al het gedoe erg terecht, maar ik ben een fan van het programma en ook een fan van Johan", aldus Dilan Yesilgoz in de uitzending van BNR. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee onthult in Vandaag Inside dat Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgoz fan is van het programma. "Ik vond al het gedoe erg terecht, maar ik ben een fan van het programma en ook een fan van Johan", aldus Dilan Yesilgoz in de uitzending van BNR.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV