Crime: Trigger Point gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Trigger Point gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Trigger Point gemist? Bekijk hier de hele uitzending NPO 2 zendt vanaf vanavond de zesdelige misdaadserie Trigger Point uit. De serie komt in drie delen van speelfilmlengte op televisie. In Trigger Point volgen we Lana Washington, een expert op het gebied van bommen opruimen, die werkzaam is in Londen. BommenfabriekLana Washington en haar collega Joel Nutkins zijn werkzaam bij de Explosives Officers ("EXPO") in de Britse hoofdstad. Temidden van een zomerse hittegolf worden ze opgeroepen door de politie, die een contraterrorisme-operatie uitvoert om een potentiële bommenfabriek in een flatgebouw te onderzoeken. Ze dringen met man en macht de woning binnen. GevaarEenmaal binnen treffen ze echter een compleet andere situatie aan dan ze verwacht hadden: er is geen spoor van de bommenmaker, maar er zijn wel aanwijzingen voor een nóg dodelijker terroristische dreiging. Lana en Joel moeten alles op alles zetten om zoveel mogelijk levens te redden - met gevaar voor hun eigen leven. :[broadcast:videos](ids:"446215,433097" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

NPO 2 zendt vanaf vanavond de zesdelige misdaadserie Trigger Point uit. De serie komt in drie delen van speelfilmlengte op televisie. In Trigger Point volgen we Lana Washington, een expert op het gebied van bommen opruimen, die werkzaam is in Londen.

Bommenfabriek
Lana Washington en haar collega Joel Nutkins zijn werkzaam bij de Explosives Officers ("EXPO") in de Britse hoofdstad. Temidden van een zomerse hittegolf worden ze opgeroepen door de politie, die een contraterrorisme-operatie uitvoert om een potentiële bommenfabriek in een flatgebouw te onderzoeken. Ze dringen met man en macht de woning binnen.

Gevaar
Eenmaal binnen treffen ze echter een compleet andere situatie aan dan ze verwacht hadden: er is geen spoor van de bommenmaker, maar er zijn wel aanwijzingen voor een nóg dodelijker terroristische dreiging. Lana en Joel moeten alles op alles zetten om zoveel mogelijk levens te redden - met gevaar voor hun eigen leven.

:[broadcast:videos](ids:"446215,433097" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV