Samenvatting vrouwenfinale Roland Garros: Swiatek maakt gehakt van Gauff

Samenvatting vrouwenfinale Roland Garros: Swiatek maakt gehakt van Gauff

Samenvatting vrouwenfinale <em>Roland Garros</em>: Swiatek maakt gehakt van Gauff De Poolse topfavoriet Iga Swiatek heeft haar status waargemaakt door in de finale van Roland Garros gewonnen. Ze maakte werkelijk gehakt van haar tegenstander Gauff: 6-1, 6-3. OnverslaanbaarDe Poolse won in twee sets van de Amerikaanse tiener. In de eerste set was ze werkelijk onverslaanbaar, in het begin van de tweede set was er een klein kansje voor Gauff maar ze wist daar niet van te profiteren. Bekijk de samenvatting van de vrouwenfinale Swiatek - Gauff in Roland Garros hierboven. Bekijk ook Samenvatting Roland Garros: Rafael Nadal gaat naar finale door opgave Zverev Bekijk deze video » ZIEN: Iga Swiatek wint Roland Garros 2022 en overklast tiener Gauff Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting vrouwenfinale Roland Garros: Swiatek maakt gehakt van Gauff
Zaterdag 4 juni 2022 om 17:55

De Poolse topfavoriet Iga Swiatek heeft haar status waargemaakt door in de finale van Roland Garros gewonnen. Ze maakte werkelijk gehakt van haar tegenstander Gauff: 6-1, 6-3.

Onverslaanbaar
De Poolse won in twee sets van de Amerikaanse tiener. In de eerste set was ze werkelijk onverslaanbaar, in het begin van de tweede set was er een klein kansje voor Gauff maar ze wist daar niet van te profiteren.

Bekijk de samenvatting van de vrouwenfinale Swiatek - Gauff in Roland Garros hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's