Humberto: verdachte van moord op Gino eerder veroordeeld voor kindermisbruik

Humberto: verdachte van moord op Gino eerder veroordeeld voor kindermisbruik

Maandag 6 juni 2022 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

In Humberto vertelt Frank Moonen, verslaggever van L1, over de moord op de 9-jarige Gino uit Kerkrade. Het jongetje werd vermist, inmiddels is duidelijk geworden dat hij is gedood. Er is een verdachte in beeld, de 22-jarige Donny M. uit Geleen. Deze jongen werd op 17-jarige leeftijd al eens veroordeeld, toen heeft hij al jongetjes van 8 en 9 jaar mishandeld, en een van hen ook misbruikt. Het is de vraag of hij na zijn straf is gemonitord en hoe vervolgens dit drama heeft kunnen gebeuren…

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: verdachte van moord op Gino eerder veroordeeld voor kindermisbruik Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. In Humberto vertelt Frank Moonen, verslaggever van L1, over de moord op de 9-jarige Gino uit Kerkrade. Het jongetje werd vermist, inmiddels is duidelijk geworden dat hij is gedood. Er is een verdachte in beeld, de 22-jarige Donny M. uit Geleen. Deze jongen werd op 17-jarige leeftijd al eens veroordeeld, toen heeft hij al jongetjes van 8 en 9 jaar mishandeld, en een van hen ook misbruikt. Het is de vraag of hij na zijn straf is gemonitord en hoe vervolgens dit drama heeft kunnen gebeuren… Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: verdachte van moord op Gino eerder veroordeeld voor kindermisbruik

Actuele video's

Meer actuele video's