Humberto: ‘Enkele doden per jaar door gezondheidsschade aardbevingen Groningen’

Humberto: ‘Enkele doden per jaar door gezondheidsschade aardbevingen Groningen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Annemarie Heite vertelt in Humberto meer over de schade die de aardbevingen in Groningen veroorzaken. Het gaat hier niet alleen om materiële schade, maar ook om ‘gezondheidsschade’. In verband met de gasboycot van Rusland wordt er mogelijk binnenkort weer gas gewonnen in Groningen, maar daar zijn de Groningers uiteraard fel op tegen. Volgens Heite blijkt uit onderzoek dat er zelfs enkele doden per jaar te betreuren zijn door de gezondheidsschade, veroorzaakt door '15 jaar ellende en uitzichtloosheid'.

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: ‘Enkele doden per jaar door gezondheidsschade aardbevingen Groningen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Annemarie Heite vertelt in Humberto meer over de schade die de aardbevingen in Groningen veroorzaken. Het gaat hier niet alleen om materiële schade, maar ook om ‘gezondheidsschade’. In verband met de gasboycot van Rusland wordt er mogelijk binnenkort weer gas gewonnen in Groningen, maar daar zijn de Groningers uiteraard fel op tegen. Volgens Heite blijkt uit onderzoek dat er zelfs enkele doden per jaar te betreuren zijn door de gezondheidsschade, veroorzaakt door '15 jaar ellende en uitzichtloosheid'. Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: ‘Enkele doden per jaar door gezondheidsschade aardbevingen Groningen’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV