Jos gemist? ‘Beetje ongepast om te borrelen op een thema-avond over honger’

Jos gemist? ‘Beetje ongepast om te borrelen op een thema-avond over honger’

Maandag 6 juni 2022 om 11:02

Jos heeft een uitje geregeld voor hem en Esther. Ze heeft zich helemaal opgetut en is erg benieuwd welk restaurant hij heeft uitgekozen voor hun date. Maar dan moet Jos bekennen dat hij helemaal niet over eten heeft nagedacht en dat hij Esther meeneemt naar een thema-avond van een goed doel over honger. Jos gaat daar op zoek naar avondeten, maar dat wordt niet gewaardeerd. “Jos, dit is een thema-avond over honger. Beetje ongepast om hier te gaan zitten borrelen, vind je niet?”

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jos</em> gemist? ‘Beetje ongepast om te borrelen op een thema-avond over honger’ Jos heeft een uitje geregeld voor hem en Esther. Ze heeft zich helemaal opgetut en is erg benieuwd welk restaurant hij heeft uitgekozen voor hun date. Maar dan moet Jos bekennen dat hij helemaal niet over eten heeft nagedacht en dat hij Esther meeneemt naar een thema-avond van een goed doel over honger. Jos gaat daar op zoek naar avondeten, maar dat wordt niet gewaardeerd. “Jos, dit is een thema-avond over honger. Beetje ongepast om hier te gaan zitten borrelen, vind je niet?” Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: bekijk eerste beelden comedy Jos met Diederik Ebbinge (video) Bekijk deze video » Tweede Hans: Bob is woest en verlaat het koor met ‘stelletje verraders’ Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's