Familie Gillis: massa is kassa: Peter wordt 'foxwild' van grijze kitrand

Familie Gillis: massa is kassa: Peter wordt 'foxwild' van grijze kitrand

Maandag 6 juni 2022 om 14:58

Peter Gillis neemt in Familie Gillis: massa is kassa eens een goed kijkje op een van zijn vakantieparken. De miljonair ziet gelijk van alles wat er mis is en dat stoort hem enorm. Hij ergert zich onder anderen aan een grijze kitrand. “Daar word ik nou echt foxwild van.”

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter wordt 'foxwild' van grijze kitrand Peter Gillis neemt in Familie Gillis: massa is kassa eens een goed kijkje op een van zijn vakantieparken. De miljonair ziet gelijk van alles wat er mis is en dat stoort hem enorm. Hij ergert zich onder anderen aan een grijze kitrand. “Daar word ik nou echt foxwild van.” Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa gemist? Dit is de nieuwe tuin van Peter en Nicol Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis getuige van diefstal in park Prinsenmeer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's