Familie Gillis: massa is kassa gemist? Dit is de nieuwe tuin van Peter en Nicol

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Dit is de nieuwe tuin van Peter en Nicol

Maandag 30 mei 2022 om 22:22

Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: massa is kassa van maandag 30 mei. Je kan de hele aflevering van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em> gemist? Dit is de <em>nieuwe tuin</em> van Peter en Nicol Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: massa is kassa van maandag 30 mei. Je kan de hele aflevering van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis gaat sinds kort als trotse kasteelheer door het leven. Hij is namelijk eigenaar van Kasteel Genenbroek in België. Een bijzondere parel met een tuin van 17 hectare. In Familie Gillis: massa is kassa brengt Peter een bezoekje aan zijn nieuwe stulpje en zo te zien is hij behoorlijk onder de indruk van zijn tuin. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Peter Gillis gaat sinds kort als trotse kasteelheer door het leven. Hij is namelijk eigenaar van Kasteel Genenbroek in België. Een bijzondere parel met een tuin van 17 hectare. In Familie Gillis: massa is kassa brengt Peter een bezoekje aan zijn nieuwe stulpje en zo te zien is hij behoorlijk onder de indruk van zijn tuin.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's