Martin Bosma suggereert nieuwe partijnaam PvdA en GroenLinks: "De Sterfhuis Partij"

Martin Bosma suggereert nieuwe partijnaam PvdA en GroenLinks: "De Sterfhuis Partij"

Woensdag 8 juni 2022 om 09:20

Komende zaterdag stemmen leden van GroenLinks en de PvdA over een gezamenlijke fractie in de Eerste Kamer. Reden voor Jaïr Ferwerda om mogelijke partijnamen te peilen in de Tweede Kamer. PVV'er Martin Bosma heeft wel een goede suggestie: "Het zijn natuurlijk partijen die ten onder aan het gaan zijn, dus ik dacht iets van de Sterfhuis Partij."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Martin Bosma</em> suggereert nieuwe <em>partijnaam</em> PvdA en GroenLinks: &quot;De Sterfhuis Partij&quot; Komende zaterdag stemmen leden van GroenLinks en de PvdA over een gezamenlijke fractie in de Eerste Kamer. Reden voor Jaïr Ferwerda om mogelijke partijnamen te peilen in de Tweede Kamer. PVV'er Martin Bosma heeft wel een goede suggestie: "Het zijn natuurlijk partijen die ten onder aan het gaan zijn, dus ik dacht iets van de Sterfhuis Partij." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Willem DreesFerwerda zet zoals alleen hij dat kan een aantal Tweede Kamerleden voor het blok. Zo wil hij weten wat Lisa Westerveld (GroenLinks) gestemd heeft en vraagt hij of Jesse Klaver de leider wil worden van het linkse blok. Hij gaat ook op bezoek bij PvdA'er Henk Nijboer met de vraag of PvdA-icoon Willem Drees zich zou omdraaien in zijn graf bij de gedachte aan een fusie. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Martin Bosma suggereert nieuwe partijnaam PvdA en GroenLinks: "De Sterfhuis Partij"

Willem Drees
Ferwerda zet zoals alleen hij dat kan een aantal Tweede Kamerleden voor het blok. Zo wil hij weten wat Lisa Westerveld (GroenLinks) gestemd heeft en vraagt hij of Jesse Klaver de leider wil worden van het linkse blok. Hij gaat ook op bezoek bij PvdA'er Henk Nijboer met de vraag of PvdA-icoon Willem Drees zich zou omdraaien in zijn graf bij de gedachte aan een fusie.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's