Video: Johnny Depp wil schikken in zaak Amber Heard

Video: Johnny Depp wil schikken in zaak Amber Heard

Vorige week kwam er een einde aan het wekenlange proces in de zaak tussen ex-geliefdes Johnny Depp en Amber Heard. Johnny Depp vierde zijn overwinning en maakte ook zijn eerste TikTok-filmpje waarop Heard woedend reageert.

Video: <em>Johnny Depp</em> wil schikken in zaak <em>Amber Heard</em> Vorige week kwam er een einde aan het wekenlange proces in de zaak tussen ex-geliefdes Johnny Depp en Amber Heard. Johnny Depp vierde zijn overwinning en maakte ook zijn eerste TikTok-filmpje waarop Heard woedend reageert. SchikkenDepp wil met deze rechtszaak vooral zijn goede naam terugkrijgen. Terwijl Heard in hoger beroep wil gaan, is voor depp de koek op. Hij zou willen schikken om voor eens en voor altijd klaar te zijn met deze slopende zaak. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Johnny Depp wil schikken in zaak Amber Heard

Schikken
Depp wil met deze rechtszaak vooral zijn goede naam terugkrijgen. Terwijl Heard in hoger beroep wil gaan, is voor depp de koek op. Hij zou willen schikken om voor eens en voor altijd klaar te zijn met deze slopende zaak.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV