Johan Derksen en Merel Ek blij met vertrek Frank Snoeks: 'Kon er niet naar kijken' (Vandaag Inside)

Johan Derksen en Merel Ek blij met vertrek Frank Snoeks: 'Kon er niet naar kijken' (Vandaag Inside)

Donderdag 9 juni 2022 om 09:03

Voetbalcommentator Frank Snoeks stopt met zijn werkzaamheden bij Oranje-interlands en daar is niet iedereen even rouwig om. Johan Derksen: "Het was een deskundige sportcommentator alleen in de loop van tijd werd hij babbelziek en ging hij grapjes maken die totaal niet relevant waren. En op het laatst was het ontzettend vermoeiend om een voetbalwedstrijd te kijken met dat oeverloze gezwam van die gozer."

Merel Ek is ook blij
De analist vindt een medestander in politiek verslaggever Merel Ek, ook aanwezig in de studio. Zij zegt: "Ik ben blij dat hij vertrekt. Ik kon er ook niet naar kijken of luisteren." Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen en Merel Ek blij met vertrek <em>Frank Snoeks</em>: 'Kon er niet naar kijken' (Vandaag Inside) Voetbalcommentator Frank Snoeks stopt met zijn werkzaamheden bij Oranje-interlands en daar is niet iedereen even rouwig om. Johan Derksen: "Het was een deskundige sportcommentator alleen in de loop van tijd werd hij babbelziek en ging hij grapjes maken die totaal niet relevant waren. En op het laatst was het ontzettend vermoeiend om een voetbalwedstrijd te kijken met dat oeverloze gezwam van die gozer." Merel Ek is ook blijDe analist vindt een medestander in politiek verslaggever Merel Ek, ook aanwezig in de studio. Zij zegt: "Ik ben blij dat hij vertrekt. Ik kon er ook niet naar kijken of luisteren." Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's