Op1: zo liep eerste concert van Rolling Stones in Nederland totaal uit de hand

Op1: zo liep eerste concert van Rolling Stones in Nederland totaal uit de hand

Donderdag 9 juni 2022 om 09:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Maandag treden de Rolling Stones op in Amsterdam, dus een goed moment voor Eppo van Nispen om even terug te blikken op het eerste optreden van de Stones in Nederland. In 1964 traden deze muzikanten op in het Kurhaus, voor Mick Jagger en zijn collega’s was dit hun eerste buitenlandse concert. Het duurde echter niet lang, na tien minuten werd de tent afgebroken en was de show voorbij. Eppo van Nispen vertelt meer over dit incident en laat ook beelden zien van dat concert.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: zo liep eerste concert van Rolling Stones in Nederland totaal uit de hand Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Maandag treden de Rolling Stones op in Amsterdam, dus een goed moment voor Eppo van Nispen om even terug te blikken op het eerste optreden van de Stones in Nederland. In 1964 traden deze muzikanten op in het Kurhaus, voor Mick Jagger en zijn collega’s was dit hun eerste buitenlandse concert. Het duurde echter niet lang, na tien minuten werd de tent afgebroken en was de show voorbij. Eppo van Nispen vertelt meer over dit incident en laat ook beelden zien van dat concert. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: zo liep eerste concert van Rolling Stones in Nederland totaal uit de hand

Actuele video's

Meer actuele video's