Op1 gemist? Slot op elektriciteitsnetwerk in Noord-Brabant en Limburg

Op1 gemist? Slot op elektriciteitsnetwerk in Noord-Brabant en Limburg

Donderdag 9 juni 2022 om 23:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het elektriciteitsnetwerk zit zó vol, dat nieuwe bedrijven zich in Limburg en Noord-Brabant niet meer aan het elektriciteitsnetwerk aansluiten. Operationeel directeur TenneT Maarten Abbenhuis reageert in Op1 op deze problematiek: "We verwachten dat we op korte termijn, wat extra capaciteit beschikbaar kunnen stellen."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Slot op <em>elektriciteitsnetwerk</em> in Noord-Brabant en Limburg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het elektriciteitsnetwerk zit zó vol, dat nieuwe bedrijven zich in Limburg en Noord-Brabant niet meer aan het elektriciteitsnetwerk aansluiten. Operationeel directeur TenneT Maarten Abbenhuis reageert in Op1 op deze problematiek: "We verwachten dat we op korte termijn, wat extra capaciteit beschikbaar kunnen stellen." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Slot op elektriciteitsnetwerk in Noord-Brabant en Limburg

Actuele video's

Meer actuele video's