Op1 gemist? Graan van boer Kees Huizinga kan niet worden geëxporteerd

Op1 gemist? Graan van boer Kees Huizinga kan niet worden geëxporteerd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Een wereldwijde voedselcrisis ligt op de loer terwijl Oekraïne, dé graanschuur van de wereld, enorme voorraden graan heeft. Kees Huizinga heeft een boerenbedrijf in Oekraïne, maar is nu in Nederland om de noodklok te luiden: "De havens in de Zwarte Zee moeten open en dan kan het graan weer de wereldmarkt op. Daar moet je Rusland bij betrekken, maar met Poetin valt niet te praten."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Graan van boer <em>Kees Huizinga</em> kan niet worden <em>geëxporteerd</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een wereldwijde voedselcrisis ligt op de loer terwijl Oekraïne, dé graanschuur van de wereld, enorme voorraden graan heeft. Kees Huizinga heeft een boerenbedrijf in Oekraïne, maar is nu in Nederland om de noodklok te luiden: "De havens in de Zwarte Zee moeten open en dan kan het graan weer de wereldmarkt op. Daar moet je Rusland bij betrekken, maar met Poetin valt niet te praten." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Graan van boer Kees Huizinga kan niet worden geëxporteerd

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV