Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Tweede Hans te zien op NPO 1. Hoewel Hans zijn onverwacht vroege pensioen inmiddels een plekje heeft kunnen geven, is het in zijn leven zeker nog niet allemaal koek en ei. Relatieproblemen?Tussen Hans en zijn vrouw Marleen loopt het namelijk al een tijdje niet helemaal lekker. Marleen is ontzettend druk met haar werk en Hans steekt een groot deel van zijn vrije tijd in het zangkoor waar hij nu lid van is. Relatieproblemen liggen dus op de loer bij het stel dat al zo lang bij elkaar is. WantrouwenEn dan heeft Hans het ook de hele tijd over 'die Fem'. Marleen begint Hans zelfs een beetje te wantrouwen. Ondertussen is Bob gestopt met zingen. Hans vindt dat diep van binnen jammer, maar richt zich vooral op het vooruithelpen van het koor: hij gaat op zoek naar een sponsor. :[broadcast:videos](ids:"458763,457425" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Tweede Hans te zien op NPO 1. Hoewel Hans zijn onverwacht vroege pensioen inmiddels een plekje heeft kunnen geven, is het in zijn leven zeker nog niet allemaal koek en ei.

Relatieproblemen?
Tussen Hans en zijn vrouw Marleen loopt het namelijk al een tijdje niet helemaal lekker. Marleen is ontzettend druk met haar werk en Hans steekt een groot deel van zijn vrije tijd in het zangkoor waar hij nu lid van is. Relatieproblemen liggen dus op de loer bij het stel dat al zo lang bij elkaar is.

Wantrouwen
En dan heeft Hans het ook de hele tijd over 'die Fem'. Marleen begint Hans zelfs een beetje te wantrouwen. Ondertussen is Bob gestopt met zingen. Hans vindt dat diep van binnen jammer, maar richt zich vooral op het vooruithelpen van het koor: hij gaat op zoek naar een sponsor.

:[broadcast:videos](ids:"458763,457425" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV