Vrijdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peter gaat toch echt sporten

Vrijdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peter gaat toch echt sporten

Bij SBS stond vanavond eigenlijk een nieuwe uitzending van Think Inside the box op het programma, maar deze show is van de buis gehaald. In plaats daarvan kun je kijken naar herhalingen van de realityserie Familie Gillis: massa is kassa. De kijkers zijn vanavond getuige van een bijzonder tafereel. Peter Gillis gooit namelijk het roer om en wil nu echt iets aan zijn gezondheid gaan doen. En de miljonair gaat zelfs sporten…

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag en vrijdag (herhalingen) om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vrijdag in <em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter gaat toch echt sporten Bij SBS stond vanavond eigenlijk een nieuwe uitzending van Think Inside the box op het programma, maar deze show is van de buis gehaald. In plaats daarvan kun je kijken naar herhalingen van de realityserie Familie Gillis: massa is kassa. De kijkers zijn vanavond getuige van een bijzonder tafereel. Peter Gillis gooit namelijk het roer om en wil nu echt iets aan zijn gezondheid gaan doen. En de miljonair gaat zelfs sporten… Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag en vrijdag (herhalingen) om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Mark Gillis wordt flink door elkaar geschud tijdens Jeep-rit (Massa is Kassa) Bekijk deze video » John de Bever geeft Peter Gillis voetballes: "Ga jij maar in het doel" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's