Jesse Klaver over stikstofbeleid: 'Pijnlijk, maar het moet gebeuren' (video)

Jesse Klaver over stikstofbeleid: 'Pijnlijk, maar het moet gebeuren' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Jesse Klaver over <em>stikstofbeleid</em>: 'Pijnlijk, maar het moet gebeuren' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het kabinet kwam vandaag met een besluit over de stikstofproblemetie in Nederland. En dat is een zware boodschap voor boeren, het gaat namelijk om een reductie van 70 tot 80 procent. Volgens Jesse Klaver is het pijnlijk, maar moest het gebeuren. Ook zegt hij: 'Er is in Nederland zo veel veeteelt, dat is ongezond. (...) Het brengt de biodiversiteit in gevaar.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jesse Klaver over stikstofbeleid: 'Pijnlijk, maar het moet gebeuren' (video)

Het kabinet kwam vandaag met een besluit over de stikstofproblemetie in Nederland. En dat is een zware boodschap voor boeren, het gaat namelijk om een reductie van 70 tot 80 procent. Volgens Jesse Klaver is het pijnlijk, maar moest het gebeuren. Ook zegt hij: 'Er is in Nederland zo veel veeteelt, dat is ongezond. (...) Het brengt de biodiversiteit in gevaar.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV