De Hollandse Nieuwe gemist? Pascal Redeker zingt 'Twee Bruine Ogen'

De Hollandse Nieuwe gemist? Pascal Redeker zingt 'Twee Bruine Ogen'

Zaterdag 11 juni 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Pascal Redeker</em> zingt 'Twee Bruine Ogen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Op het podium in zijn eigen achtertuin treedt Pascal Redeker op met het nummer 'Twee Bruine Ogen'. De juryleden van De Hollandse Nieuwe zijn zichtbaar onder de indruk van zijn zangkwaliteiten. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Op het podium in zijn eigen achtertuin treedt Pascal Redeker op met het nummer 'Twee Bruine Ogen'. De juryleden van De Hollandse Nieuwe zijn zichtbaar onder de indruk van zijn zangkwaliteiten.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's