De Hollandse Nieuwe gemist? Pascal Redeker zingt 'Twee Bruine Ogen'

De Hollandse Nieuwe gemist? Pascal Redeker zingt 'Twee Bruine Ogen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? <em>Pascal Redeker</em> zingt 'Twee Bruine Ogen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Op het podium in zijn eigen achtertuin treedt Pascal Redeker op met het nummer 'Twee Bruine Ogen'. De juryleden van De Hollandse Nieuwe zijn zichtbaar onder de indruk van zijn zangkwaliteiten. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending De Hollandse Nieuwe gemist? Martin van Warmerdam zingt 'Zij Gelooft in Mij' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Mel & Den treden op met 'Mooie Blauwe Ogen' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Daisy Talens treedt op met 'Pierrot' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Nick van der Schee zingt 'Zigeunerjongen' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Sani van Mullem zingt 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Wouter Roos zingt 'Leef Nu Maar Je Eigen Leven' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op het podium in zijn eigen achtertuin treedt Pascal Redeker op met het nummer 'Twee Bruine Ogen'. De juryleden van De Hollandse Nieuwe zijn zichtbaar onder de indruk van zijn zangkwaliteiten.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV