De Hollandse Nieuwe gemist? Wouter Roos zingt 'Leef Nu Maar Je Eigen Leven'

De Hollandse Nieuwe gemist? Wouter Roos zingt 'Leef Nu Maar Je Eigen Leven'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk ontmoeten de muzikale Wouter die door zijn ziekte noodgedwongen in het donker leeft, maar toch droomt van een plek in de spotlights.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Wouter Roos zingt 'Leef Nu Maar Je Eigen Leven' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 11 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk ontmoeten de muzikale Wouter die door zijn ziekte noodgedwongen in het donker leeft, maar toch droomt van een plek in de spotlights. Tekst gaat verder onder de video. Auto-immuunziekte lupusWouter Roos lijdt aan lupus, maar laat zich door niets en niemand uit het veld slaan. Bij De Hollandse Nieuwe treedt hij op met het nummer 'Leef Nu Maar Je Eigen Leven' van André Hazes. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending De Hollandse Nieuwe gemist? Martin van Warmerdam zingt 'Zij Gelooft in Mij' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Mel & Den treden op met 'Mooie Blauwe Ogen' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Daisy Talens treedt op met 'Pierrot' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Pascal Redeker zingt 'Twee Bruine Ogen' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Nick van der Schee zingt 'Zigeunerjongen' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Sani van Mullem zingt 'Ik Heb 't Altijd Al Geweten' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Auto-immuunziekte lupus
Wouter Roos lijdt aan lupus, maar laat zich door niets en niemand uit het veld slaan. Bij De Hollandse Nieuwe treedt hij op met het nummer 'Leef Nu Maar Je Eigen Leven' van André Hazes.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV