NOS Jeugdjournaal interviewt K3-dames: "Haren worden gekleurd" (video)

NOS Jeugdjournaal interviewt K3-dames: "Haren worden gekleurd" (video)

De nieuwe dames van K3 zijn weer helemaal populair. Met hun grote hit 'Waterval' zijn ze weer enorm populair en met de nieuwe zomerhit is het tijd voor NOS Jeugdjournaal om een paar vragen te stellen.

<em>NOS Jeugdjournaal</em> interviewt K3-dames: &quot;Haren worden gekleurd&quot; (video) De nieuwe dames van K3 zijn weer helemaal populair. Met hun grote hit 'Waterval' zijn ze weer enorm populair en met de nieuwe zomerhit is het tijd voor NOS Jeugdjournaal om een paar vragen te stellen. Haren kleurenEen goed bewaard geheim is dat de dames hun haren kleuren. Inmiddels is het geen bewaard geheim meer: Julia geeft in het interview toe dat dit gebeurd: "Dat is ook zo." Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met K3 hierboven. Bekijk ook Video: Nieuw K3'tje Julia erg blij met eerste optreden met nieuwe K3 Bekijk deze video » K3: Een Nieuw Begin gemist? Julia krijgt een bijzondere rondleiding backstage (video) Bekijk deze video »
Muziek :
NOS Jeugdjournaal interviewt K3-dames: "Haren worden gekleurd" (video)

Haren kleuren
Een goed bewaard geheim is dat de dames hun haren kleuren. Inmiddels is het geen bewaard geheim meer: Julia geeft in het interview toe dat dit gebeurd: "Dat is ook zo."

Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met K3 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV