Robert Doornbos over zege Max Verstappen: "De titel komt wel heel dichtbij"

Robert Doornbos over zege Max Verstappen: "De titel komt wel heel dichtbij"

Zondag 12 juni 2022 om 20:59

Max Verstappen pakte vandaag opnieuw de winst tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan. Teamgenoot Sergio Pérez leek favoriet voor de eindzege, maar finishte als tweede. Ferrari kende opnieuw een rampzalige zondag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robert Doornbos</em> over zege <em>Max Verstappen</em>: &quot;De titel komt wel heel dichtbij&quot; Max Verstappen pakte vandaag opnieuw de winst tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan. Teamgenoot Sergio Pérez leek favoriet voor de eindzege, maar finishte als tweede. Ferrari kende opnieuw een rampzalige zondag. Tekst gaat verder onder de video. Max VerstappenRobert Doornbos heeft genoten van de race deelt in RTL Boulevard zijn analyse: "Het was weer een bijzondere race. Ferrari die hun zaakjes opnieuw niet op orde hebben, wel op zaterdag, maar niet op zondag. Max Verstappen zegt dankjewel en Sergio Pérez haakt aan, de titel komt wel heel dichtbij!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robert Doornbos over zege Max Verstappen: "De titel komt wel heel dichtbij"

Max Verstappen
Robert Doornbos heeft genoten van de race deelt in RTL Boulevard zijn analyse: "Het was weer een bijzondere race. Ferrari die hun zaakjes opnieuw niet op orde hebben, wel op zaterdag, maar niet op zondag. Max Verstappen zegt dankjewel en Sergio Pérez haakt aan, de titel komt wel heel dichtbij!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's