I can see your voice: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten

I can see your voice: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten

Maandag 13 juni 2022 om 10:57

Carlo Boszhard kondigt in een video aan dat er een nieuw seizoen van I can see your voice aan zit te komen. En mocht je dol zijn op zingen, dan kun je je nu opgeven via de website van I can see your voice (RTL).

Lees verder onder de video.

<em>I can see your voice</em>: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten Carlo Boszhard kondigt in een video aan dat er een nieuw seizoen van I can see your voice aan zit te komen. En mocht je dol zijn op zingen, dan kun je je nu opgeven via de website van I can see your voice (RTL). Lees verder onder de video. Wie kan goed zingen en wie niet?Het goede nieuws is vooral dat het voor dit programma niet uitmaakt of je kunt zingen of niet. Het gaat er juist om dat panelleden Fred van Leer, Marieke Elsinga, Danny de Munk en Edsilia Rombley raden of iemand kan zingen of niet. Dit blijkt een lastige opgave te zijn voor de BN’ers, en zorgt regelmatig voor komische taferelen… Bekijk de aankondiging voor een nieuw seizoen van I can see your voice hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I can see your voice terugkijken bij Gids.tv.

Wie kan goed zingen en wie niet?
Het goede nieuws is vooral dat het voor dit programma niet uitmaakt of je kunt zingen of niet. Het gaat er juist om dat panelleden Fred van Leer, Marieke Elsinga, Danny de Munk en Edsilia Rombley raden of iemand kan zingen of niet. Dit blijkt een lastige opgave te zijn voor de BN’ers, en zorgt regelmatig voor komische taferelen…

Bekijk de aankondiging voor een nieuw seizoen van I can see your voice hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I can see your voice terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's