William & Kate: koningspaar in de wacht 20 juni bij Net5: bekijk de eerste beelden

William & Kate: koningspaar in de wacht 20 juni bij Net5: bekijk de eerste beelden

Op 20 juni kun je bij Net5 kijken naar een documentaire over prins William en zijn vrouw Kate. William & Kate: koningspaar in de wacht blikt terug op hoe de Britse prins en Kate Middleton elkaar ontmoetten, hun relatiebreuk en hoe ze toch weer bij elkaar kwamen. Ze verloofden zich, inmiddels zijn ze alweer 11 jaar getrouwd en hebben ze drie kinderen. Ook is te zien wie Kate heeft ontmoet toen ze een bezoek bracht aan Nederland, en hun gespannen relatie met prins Harry en Meghan Markle wordt besproken…

Bekijk de eerste beelden van William & Kate: koningspaar in de wacht hieronder. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht is maandag 20 juni om 20.30 uur te zien bij Net5.

<em>William &amp; Kate: koningspaar in de wacht</em> 20 juni bij Net5: bekijk de eerste beelden Op 20 juni kun je bij Net5 kijken naar een documentaire over prins William en zijn vrouw Kate. William & Kate: koningspaar in de wacht blikt terug op hoe de Britse prins en Kate Middleton elkaar ontmoetten, hun relatiebreuk en hoe ze toch weer bij elkaar kwamen. Ze verloofden zich, inmiddels zijn ze alweer 11 jaar getrouwd en hebben ze drie kinderen. Ook is te zien wie Kate heeft ontmoet toen ze een bezoek bracht aan Nederland, en hun gespannen relatie met prins Harry en Meghan Markle wordt besproken… Bekijk de eerste beelden van William & Kate: koningspaar in de wacht hieronder. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht is maandag 20 juni om 20.30 uur te zien bij Net5. Zien: Kate Middleton deelt unieke foto's op 40ste verjaardag, "in de voetsporen van Diana" Bekijk deze video » Zien: Net5 komt met twee documentaires over de Britse royals Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV