Koorlid Sjaak Christenhusz trad op met Rolling Stones: "Mick Jagger moest aan zuurstof"

Koorlid Sjaak Christenhusz trad op met Rolling Stones: "Mick Jagger moest aan zuurstof"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Koorlid <em>Sjaak Christenhusz</em> trad op met Rolling Stones: &quot;<em>Mick Jagger</em> moest aan zuurstof&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tienduizenden Rolling Stones-fans werden maandagavond teleurgesteld toen het concert van de legendarische Britse rockgroep op het laatste moment werd afgelast. Frontman Mick Jagger was namelijk positief getest op corona. 's Avonds werden er bij Humberto echter herinneringen opgehaald door (oud-)leden van DeKoor, een Utrechts zangkoor dat in 2014 met de band optrad op Pinkpop. Sjaak Christenhusz heeft een bijzondere herinnering aan Mick Jagger: die moest schijnbaar aan het zuurstof, terwijl Keith Richards de zang in twee nummers voor zijn rekening nam. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Koorlid Sjaak Christenhusz trad op met Rolling Stones: "Mick Jagger moest aan zuurstof"

Tienduizenden Rolling Stones-fans werden maandagavond teleurgesteld toen het concert van de legendarische Britse rockgroep op het laatste moment werd afgelast. Frontman Mick Jagger was namelijk positief getest op corona. 's Avonds werden er bij Humberto echter herinneringen opgehaald door (oud-)leden van DeKoor, een Utrechts zangkoor dat in 2014 met de band optrad op Pinkpop. Sjaak Christenhusz heeft een bijzondere herinnering aan Mick Jagger: die moest schijnbaar aan het zuurstof, terwijl Keith Richards de zang in twee nummers voor zijn rekening nam.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV