Henk Staghouwer in Op1 over perspectief voor boeren: "Plan afspreken met hele keten"

Henk Staghouwer in Op1 over perspectief voor boeren: "Plan afspreken met hele keten"

Dinsdag 14 juni 2022 om 22:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Henk Staghouwer</em> in <em>Op1</em> over perspectief voor boeren: &quot;Plan afspreken met hele keten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Boeren lijken het momenteel zwaar te krijgen in Nederland. Toch kan het niet zo zijn dat alle boeren in Nederland er maar mee op moeten houden. Hoe kan er perspectief komen voor boeren? Minister Henk Staghouwer vertelt erover: "Ik ga met de hele keten in gesprek om een plan met hun af te spreken waarin zij mij gaan garanderen dat die boer uiteindelijk weer geld gaat verdienen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Henk Staghouwer in Op1 over perspectief voor boeren: "Plan afspreken met hele keten"

Boeren lijken het momenteel zwaar te krijgen in Nederland. Toch kan het niet zo zijn dat alle boeren in Nederland er maar mee op moeten houden. Hoe kan er perspectief komen voor boeren? Minister Henk Staghouwer vertelt erover: "Ik ga met de hele keten in gesprek om een plan met hun af te spreken waarin zij mij gaan garanderen dat die boer uiteindelijk weer geld gaat verdienen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's