Op1: Robert Serry werd bij Russische inname De Krim bijna gedeporteerd

Op1: Robert Serry werd bij Russische inname De Krim bijna gedeporteerd

Woensdag 15 juni 2022 om 09:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Robert Serry werd bij Russische inname <em>De Krim</em> bijna gedeporteerd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Oud VN-gezant Robert Serry blikte dinsdag in Op1 terug op de Russische inname van De Krim, die hij van dichtbij meemaakte. Sterker nog: Serry werd bijna naar het vliegtuig gedeporteerd door "groene mannetjes", oftewel mannen uit het leger. Hij zocht zijn heil in een café en uiteindelijk kwam een ITV-crew binnen, waardoor Serry zijn verhaal aan de wereld kon vertellen. Het was echter wel duidelijk: Vladimir Poetin wilde geen pottenkijkers bij zijn coup in de Krim. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Robert Serry werd bij Russische inname De Krim bijna gedeporteerd

Oud VN-gezant Robert Serry blikte dinsdag in Op1 terug op de Russische inname van De Krim, die hij van dichtbij meemaakte. Sterker nog: Serry werd bijna naar het vliegtuig gedeporteerd door "groene mannetjes", oftewel mannen uit het leger. Hij zocht zijn heil in een café en uiteindelijk kwam een ITV-crew binnen, waardoor Serry zijn verhaal aan de wereld kon vertellen. Het was echter wel duidelijk: Vladimir Poetin wilde geen pottenkijkers bij zijn coup in de Krim.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's