René van der Gijp over stikstof: "Jetten en Van der Wal kunnen geen adequaat antwoord geven"

René van der Gijp over stikstof: "Jetten en Van der Wal kunnen geen adequaat antwoord geven"

Woensdag 15 juni 2022 om 08:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> over stikstof: &quot;Jetten en Van der Wal kunnen geen adequaat antwoord geven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp maakt zich ernstige zorgen over de aanpak van het stikstofprobleem in Nederland. Na het lezen van enkele kranten en websites snapte de analist er eigenlijk niets meer van en hij denkt dan ook dat ministers Rob Jetten en Christianne van der Wal geen adequate antwoorden kunnen geven bij diepgravende vragen. Ook voorziet hij grote problemen door de verschillen op de grens: zo hebben Duitse boeren veel meer 'stikstofruimte'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp maakt zich ernstige zorgen over de aanpak van het stikstofprobleem in Nederland. Na het lezen van enkele kranten en websites snapte de analist er eigenlijk niets meer van en hij denkt dan ook dat ministers Rob Jetten en Christianne van der Wal geen adequate antwoorden kunnen geven bij diepgravende vragen. Ook voorziet hij grote problemen door de verschillen op de grens: zo hebben Duitse boeren veel meer 'stikstofruimte'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's