Wilfred Genee over Dionne Stax in Van onschatbare waarde: "Dat kan iedereen, beetje flirten"

Wilfred Genee over Dionne Stax in Van onschatbare waarde: "Dat kan iedereen, beetje flirten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> over Dionne Stax in <em>Van onschatbare waarde</em>: &quot;Dat kan iedereen, beetje flirten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside praat presentator Wilfred Genee even na met tafelgast Angela de Jong. Die moet donderdag naar de uitreiking van de Zilveren Nipkowschijf, de prijs voor het beste programma volgens televisierecensenten. Genee vraagt zich af of Vandaag Inside ook een kans maakt, maar dat denkt De Jong niet. Overigens wil de presentator ook weten hoe het zou gaan als De Jong Dionne Stax tegenkomt in een restaurant - die behoorlijk is afgekraakt in haar column. Ook Genee heeft wel een mening over Stax' rol in bijvoorbeeld Van onschatbare waarde: "Dat kan iedereen, beetje flirten." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside praat presentator Wilfred Genee even na met tafelgast Angela de Jong. Die moet donderdag naar de uitreiking van de Zilveren Nipkowschijf, de prijs voor het beste programma volgens televisierecensenten. Genee vraagt zich af of Vandaag Inside ook een kans maakt, maar dat denkt De Jong niet. Overigens wil de presentator ook weten hoe het zou gaan als De Jong Dionne Stax tegenkomt in een restaurant - die behoorlijk is afgekraakt in haar column. Ook Genee heeft wel een mening over Stax' rol in bijvoorbeeld Van onschatbare waarde: "Dat kan iedereen, beetje flirten."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's