The Great British Bake Off met broodweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off met broodweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off met broodweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het twaalfde seizoen van The Great British Bake Off gaat vanavond verder met de derde aflevering. De eerste afvallers zijn bekend, maar wie moet deze week de Britse baktent verlaten? In deze aflevering is het tijd om brood te bakken. FocacciaVoor de signatuuropdracht geven de bakkers hun eigen draai aan de klassieke Italiaanse focaccia. De focaccia moet perfect gebakken zijn, met een krokante korst en een open, onregelmatige structuur. Voor de technische opdracht moeten ze een snack maken met een Grieks tintje. DriedimensionaalEr staan namelijk vijftien ciabatta-broodstengels met olijven en kaas, en een tzatzikidip ernaast, op het programma. Voor het spektakelstuk maken de bakkers een ambitieus, artistiek, driedimensionaal en decoratief ontwerp van melkbrood. Dat zacht van binnen moet zijn, een lichte en zachte korst heeft en ietwat zoet van smaak is. :[broadcast:videos](ids:"431167,430782" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
The Great British Bake Off met broodweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Donderdag 16 juni 2022 om 22:12

Het twaalfde seizoen van The Great British Bake Off gaat vanavond verder met de derde aflevering. De eerste afvallers zijn bekend, maar wie moet deze week de Britse baktent verlaten? In deze aflevering is het tijd om brood te bakken.

Focaccia
Voor de signatuuropdracht geven de bakkers hun eigen draai aan de klassieke Italiaanse focaccia. De focaccia moet perfect gebakken zijn, met een krokante korst en een open, onregelmatige structuur. Voor de technische opdracht moeten ze een snack maken met een Grieks tintje.

Driedimensionaal
Er staan namelijk vijftien ciabatta-broodstengels met olijven en kaas, en een tzatzikidip ernaast, op het programma. Voor het spektakelstuk maken de bakkers een ambitieus, artistiek, driedimensionaal en decoratief ontwerp van melkbrood. Dat zacht van binnen moet zijn, een lichte en zachte korst heeft en ietwat zoet van smaak is.

:[broadcast:videos](ids:"431167,430782" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's