RTL Boulevard gemist? 'Mogelijk tweede BOOS-aflevering over The Voice' (video)

RTL Boulevard gemist? 'Mogelijk tweede BOOS-aflevering over The Voice' (video)

Donderdag 16 juni 2022 om 19:30

<em>RTL Boulevard</em> gemist? 'Mogelijk tweede <em>BOOS</em>-aflevering over <em>The Voice</em>' (video) De Zilveren Nipkowschijf is de meest prestigieuze tv-prijs in Nederland. Met zijn 60-jarig (en een jaartje vertraagde) jubileum loopt de Nederlandse media-elite weer uit om het beste tv-programma te eren met de felbegeerde schijf. Voor RTL Boulevard spreekt Aran Bade met Tim Hofman, die met zijn BOOS-aflevering over de misstanden bij The Voice of Holland is genomineerd. Is er al een nieuwe aflevering in de maak? Je hoort het in boventaande video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? 'Mogelijk tweede BOOS-aflevering over The Voice' (video)

De Zilveren Nipkowschijf is de meest prestigieuze tv-prijs in Nederland. Met zijn 60-jarig (en een jaartje vertraagde) jubileum loopt de Nederlandse media-elite weer uit om het beste tv-programma te eren met de felbegeerde schijf. Voor RTL Boulevard spreekt Aran Bade met Tim Hofman, die met zijn BOOS-aflevering over de misstanden bij The Voice of Holland is genomineerd. Is er al een nieuwe aflevering in de maak? Je hoort het in boventaande video.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's